Jdi na obsah Jdi na menu
 


Veškerý obsah, uvedený na těchto stránkách - text, grafika, obrázky, fotečky atd. je majitelem Jaromíra Zoufalého a je chráněn zákonými předpisy o kopírování a ochraně autorských práv a osobních údajů.

Použití obsahu uvedeného na těchto stránkách je bez výslovného svolení autora pana Jaromíra Zoufalého důrazně  ZAKÁZÁNO.

Autor respektuje práva k duševnímu vlastnictví třetích stran. Pokud zjistíte, nebo se jen budete domnívat, že došlo k nepovolené reprodukci Vašeho díla, i nebo jeho části způsobem, který by porušoval ochranu autorských práv, tak mně PROSÍM neprodleně kontaktujte na Email: mirekzoufalý@seznam.cz a autor se postará o nápravu.

Předem děkuji za upozornění.

Autor poskytuje tyto stránky "tak jak jsou" a nenese zodpovědnost za jakékoliv škody, nebo mravní újmu v důsledku užívání těchto stránek, ať už jde o škodu přímou, nepřímou, náhodnou či následnou.

Tyto stránky smí měnit, doplňovat, upravovat, mazat nebo v nich měnit i jen částečně údaje či grafiku smí POUZE  AUTOR, a nebo osoba jím OSOBNĚ POVĚŘENÁ.

Dále chci upozornit na skutečnost že zde uvádím své jméno i Email i tel. číslo
a Všechny návštěvníky těchto stránek chci vyzvat, aby je užívali jen ke kontaktu a neposílali reklamy, hrubé urážky či vulgární Emaily, zprávy atd. Tyto moje osobní údaje slouží jen slušným lidem, kteří mě mohou kontaktovat i na Fóru na těchto stránkách.

Všem slušným předem DĚKUJI.
                    
                                S POZDRAVEM

                                                         Autor těchto stránek